Vi har et arsenal av gode verktøy for å gi eventet ditt de absolutt beste rammene.

God informasjon er nøkkelen til engasjement!
Vi lager egne event-nettsider som forteller deltagerne alt de trenger å vite om eventet de skal delta på.
Her forteller vi om hva de skal delta på, oppmøtetider, kleskode osv.
Dette gir trygghet og øker engasjementet hos deltageren.

KONTAKT OSS I DAG, SÅ FORTELLER VI MER

Utsendelse av invitasjoner kan gjøres på mange måter;

Brev, mail, Facebook-invitasjon osv. Det er viktig å nå ut til alle på en måte som gjør at mottakeren føler seg inkludert og ikke minst ønsker ofte deltagerne å synliggjøre deltagelsen gjennom sosiale medier.
Vi håndterer alt fra mail-lister, postere, utsendelse av invitasjonskort per post og innkalling via sosiale medier.

Påmelding

I dag er det enklest å gjøre påmelding digitalt med påmelding via en nettside, men vi håndterer også påmelding via brev og telefon.

Vi samarbeider også med landets ledende aktør for kjøp av billetter om det skulle være aktuelt.

Du som kunde vil hele tiden ha full oversikt over hvem som er påmeldt via en egen nettside.

Lokale

Et godt lokale skal stå i forhold til eventet. Noen ganger er en gymsal den beste løsningen, mens andre ganger kreves det en viss grad av luksus.
Vi har god oversikt over lokalene som er tilgjengelig i Bergen, alt fra chambre separée på byens restauranter til haller som rommer 500 mennesker.

Bespising

Fra sjømatrestauranten Cornelius under Bergen Poker Run

Det er stas når gjestene kommer tett på en kokk som står og griller helstekt gris eller hva med profesjonelle sushikokker som sjonglerer med maten og blir en del av undeholdningen?

Vi tilbyr også premierte kokker som tilfører et lite aspekt av opplæring i kokkekunst mens de klargjør maten.
Buffet er ofte det rimeligste alternativet – ditt budsjett avgjør.

Underholdning

Norske kjendiser har god erfaring med å skape underholdning på private fester, det være seg stand-up komikere, musikalske artister og programledere fra TV.
Med god planlegging lager vi et opplegg hvor underholdningen spesialtilpasses din gruppe med f.eks. fokus på firmaet ditt eller et produkt du vil lansere.

Transport

Vi chartrer alt fra busser til fly og våre leverendører sørger for en sikker og hyggelig transport til destinasjonen for eventet om det skulle være nødvendig.
Hva om underholdningsartisten ankommer i helikopter?

Overnatting

Bergen har et svært godt utvalg av 4+ stjerners hoteller mellom sentrum og flyplassen. Vær tidlig ute i forhold til overnatting så får du de beste prisene.

TV-team

Når opplevelsen skal foreviges tilbyr vi profesjonelle TV-team og fotografer som sørger for at eventet lever videre i lang tid.
Ikke bare filmer de eventet, men gjør også intervjuer med deltagere og lager en god reportasje som kan brukes i etterid som minnevideo både internt og i sosiale medier. Integritet, profesjonalisme og firmaets profil står i fokus.

KONTAKT OSS I DAG, SÅ FORTELLER VI MER