Vi har årevis erfaring med å arrangere eventer av høyeste kvalitet til alles største tilfredsstillelse, både for kunden og deres gjester.

Speedball.Club er et eventselskap fra Bergen

God planlegging er det viktigste elementet for et godt gjennomført arrangement og vi har utarbeidet egne rutineplaner som sørger for at ingenting blir overlatt til tilfeldighetene. Dette sørger for et feilfritt event fordi det er nettopp det man husker best.

Vi fikser alt – det umulige tar bare litt lengre tid

Når arrangementet krever topp opplevelse hele veien

Speedball.Club har spesialisert seg på å lage «high end» eventer. Med det mener vi at eventet gis en profesjonell profil, uforglemmelig opplevelse for deltagerne og ikke minst en trygg avvikling for kunden.
Vårt mantra er klart og tydelig: «Vi fikser alt – det umulige tar bare litt lengre tid»
Våre kunder søker etter nyheter og eventer som deres venner, kolleger og ansatte aldri har opplevd før.

VI HAR MANGE GODE VERKTØY

Speedball.Club lager gode opplevelser

En «club» for deg

Navnet vårt, Speedball.Club, gjenspeiler arbeidsmetodene våre; Et godt event krever tett samarbeid med mange underleverandører og freelansere og vi har utviklet egne rutiner for arbeidsflyt for å kvalitetssikre alle våre leverandører.
Rutinene er hentet fra filmindustrien hvor f.eks. forsinkelser er en umulighet.
En filmproduksjon har den utfordringen at når ballen først ruller så er det ingen vei tilbake. Budsjettene er ofte høye, crewet er stort, en skuespiller er gjerne flydd inn og takstameteret på utstyrsleien tikker. Da må apparatet bare fungere. Ja, selv været må man ha en god plan på. Denne erfaringen er det vi har tatt med oss inn i Speedball.Club og kan derfor med trygghet love et knirkefritt arrangement. Pengene-tilbake-garanti er ingen opsjon.

Her finner du en oversikt over hva vi kan tilby:

KONTAKT OSS I DAG, SÅ FORTELLER VI MER