Vi har årevis erfaring med å arrangere eventer av høyeste kvalitet til alles største tilfredsstillelse, både for kunden og deres gjester.

Speedball.Club er et eventselskap fra Bergen

God planlegging er det viktigste elementet for et godt gjennomført arrangement og vi har utarbeidet egne rutineplaner som sørger for at ingenting blir overlatt til tilfeldighetene. Dette sørger for et feilfritt event fordi det er nettopp det man husker best.

Vi fikser alt – det umulige tar bare litt lengre tid

Når arrangementet krever topp opplevelse hele veien

Speedball.Club har spesialisert seg på å lage “high end” eventer. Med det mener vi at eventet gis en profesjonell profil, uforglemmelig opplevelse for deltagerne og ikke minst en trygg avvikling for kunden.
Vårt mantra er klart og tydelig: “Vi fikser alt – det umulige tar bare litt lengre tid”
Våre kunder søker etter nyheter og eventer som deres venner, kolleger og ansatte aldri har opplevd før.

VI HAR MANGE GODE VERKTØY

Speedball.Club lager gode opplevelser

En “club” for deg

Navnet vårt, Speedball.Club, gjenspeiler arbeidsmetodene våre; Et godt event krever tett samarbeid med mange underleverandører og freelansere og vi har utviklet egne rutiner for arbeidsflyt for å kvalitetssikre alle våre leverandører.

Vårt respektable nettverk av dyktige medarbeidere står klare til å løse enhver oppgave for ditt event. Disse menneskene står til din disposisjon under planleggingen og under selve eventet og du vil fort kjenne at du er blitt medlem av en “club” og et nettverk av de beste aktører på markedet.

Her finner du en oversikt over hva vi kan tilby:

KONTAKT OSS I DAG, SÅ FORTELLER VI MER