Bergen Poker Run er sosialt arrangement for båtinteresserte og kan sammenlignes med rebusløp for bil. Vi kjører en oppsatt rute og underveis må deltagerne plukke opp 5 spillekort på forskjellige angitte steder langs ruten. Kortene er forseglet i en konvolutt og den skal bringes uåpnet til kveldens pokerbord (Se program). Ved pokerbordet åpnes én og én konvolutt og kortene plasseres på bordet med billedsiden opp.

Kunnskaper om pokerspill er med andre ord helt unødvendige, da du kun kan “spille” med de kortene du har fått tildelt. Den som har den beste hånden (etter poker reglene) er årets vinner av Bergen Poker Run.

LES OGSÅ “Båt og poker – hva er greien?”

PREMIERING Det deles ut priser for:

  • Beste pokerhånd

  • Best in show

  • Raskeste båt

Båtene har en toppfart på minimum 40 knop.

ANSVAR 
Under hele Bergen Poker Run er det Sjøveisreglene som gjelder. Bergen Poker Run, dets arrangør og samarbeidspartnere, har intet ansvar for deltageres sikkerhet under arrangementet og du vil under ingen omstendigheter kunne kreve noen form for erstatning for tap eller skade på hverken båt, deg selv eller mannskap. Bergen Poker Run har som oppgave å dele ut kort på gitte punkter. Alle transport etapper mellom disse punktene er definert som utenfor arrangementet.