Geilo ga oss 80-tallet tilbake

I dag gikk Geilos største påskeparty av stabelen og vi var der!

F.v. Hege Smette (30) og Ingrid Sandvik (35) koste seg glugg i hjel på Geilos største Påskeparty

After-ski er kanskje påskehøytidens viktigste institusjon for de mellom 18 og … ja helt opp i pensjonsalderen. Mye kan sies om after-ski arrangementene rundt omkring i fjellheimene, men harry faktoren er som regel sky-høy og Geilos påskearrangement i regi av bilbutikken Sandven var intet unntak. Det grenset faktisk til blod-harry, men det var nettopp det arrangøren la opp til: 80-talls slagerne stod i kø fra scenen og coverbandet Miami Vice Machine leverte den ene klassikeren etter den andre til stor jubel fra pulikum.

Det var rett og slett imponerende å se hvor godt de traff publikum. Alle, uten unntak, stemte i og sang av full hals der de stod, flere oppe på bordene, med en iskald øl i den ene hånden og den andre veivende taktfast til rytmen av musikken.

Midt i folkemengden hadde Sandven AS stilt ut et pent utvalg av premium biler. Både Jaguar og Land Rover var representert og med Speedball.Club sin forkjærlighet for Land Rover, så var dette et spesielt hyggelig skue.

Oppvarmingen var det DJ Hella som stod for og han kunne gjerne lagt seg på lounge-music fremfor tung bass og flat pop-techno, men når solen skinner så er i grunn alle glade uansett.

Oppsummert var dette en fantastisk begivenhet midt i alpin-bakken og Sandven & co har nok en gang posisjonert seg som en habil eventskaper og er vel etterhvert å regne som en småkonge på Geilo.

Vel blåst!

Et lite videoblikk fra festen under: