Høydepunkter fra Radøy Poker Run

30 båter stilte til start i årets Radøy Poker Run som var preget av usedvanlig godt humør og høy fart i krapp sjø.

Lennart Vetås i sin Nor-Tech 36 vant prisen for raskeste båt.

Radøy Poker Run tilbyr en perfekt poker run løype med litt av hvert av opplevelser; alt fra trange sund til åpent hav.

Starten i år gikk fra Litlebergen via trange og åpne sund hvor vi måtte forholde oss til både 5-knops regler og videre til spenstige fartsetapper mellom holmer og berg.
På tettstedet Feste hadde de lagt inn et godt stopp som ga mulighet til å bunkre både fuel, boller og øl. Derfra dro vi videre til Kilstraumen hvor vi fikk god tid til å innta en bedre lunch, godt med drikke og ikke minst en mulighet til å bli bedre kjent med likesinnede.
Kilstraumen leverte en utmerket og god service!

Fartsetappen gikk utaskjærs på veien mot mål ved Manger, men halve heatet tok en snarvei innerskjærs og ble dermed i prinsippet disket fra løpet.

Løpet var preget av lokalt engasjement og underveis stod det publikum på holmer og skjær som vinket oss avgårde med både flagg og hurrarop.
Jon-Terje Lepsøy, i sin Big Bat Boat, sa det så fint til sitt crew: “Det er mange meninger om dette vi driver med, så vis at dere setter pris på publikumsengasjementet. Vink tilbake!”

LES MER OM BÅTEN TIL JON-TERJE

Radøy Poker Run har åpenbart laget et arrangement som engasjerer befolkningen i regionen og det setter absolutt en ekstra spiss på hele eventet.

Vi avsluttet løpet i lokalene til Radøygruppen utenfor Manger hvor det var dekket til fest, grill med pølser og burgere, video fra tidligere løp og en fantastisk atmosfære i sjøhuset ved kaien.

Radøy Poker Run leverte et realt event med lave skuldre, nærhet og et fantastisk engasjement.
Vel blåst!

Bilder fra dagen: