Speedball Rally flyttes

Sent i forrige uke kastet hovedsponsoren til Speedball Rally inn håndkleet og dermed blir hele arrangementet utsatt.

Speedball Rally skulle etter planen gå fra Oslo formiddagen torsdag 15. juni og avsluttes i Bergen to dager etter.

– Hele ideen bak rallyet er å lage en tur som inneholder mer enn bare biltur og øl i hotellbaren, slik mange av disse eventene fortoner seg, forklarer daglig leder Knut Steen Rakner.

Torsdag i forrige uke opphørte virksomheten til hovedsponsoren og Speedball teamet har forsøkt å få på plass ny sponsor i løpet av helgen, men foreløpig uten hell.

– Det er såpass kort tid til start og sponsormarkedet er ikke enkelt om dagen og da ser vi oss nødt til å gå ut å fortelle deltagerne at arrangementet blir flyttet, sier Rakner.

Ny dato for Speedball Rally vil settes så fort sponsor er på plass.

– Vi satser på unike opplevelser underveis i rallyet og da er vi helt avhengige av støtte fra sponsorer og samarbeidspartnere. Situasjonen er beklagelig, men flyttingen er et tegn på at vi vil levere kvalitet, forklarer Rakner.

Samtlige deltagere blir kontaktet personlig i disse dager med informasjon om endringene og ikke minst vil de få muligheten til å kansellere billettene sine.

– Alle deltageren vil selvsagt få muligheten til å trekke seg, men vi håper jo at vi får med oss flest mulig videre når løpet skal avvikles, avslutter Knut Steen Rakner.