Vi lanserer Bergen Grand Prix 2017

Søndag 13. august arrangerer Bergen Poker Run egne offisielle fartsetapper for de raskeste motorbåtene og vannscoterene på Vestlandet.
Løpene er de første som noen gang er arrangert i sin klasse og derfor en unik mulighet for amatører til å prøve seg i et offisielt båtløp. Det arrangeres to separate løp: Ett for vannscootere (sittescootere) og ett for motorbåter (powerboats).
Motorbåtmesterskap: Løpet er åpent for alle som kjører hurtiggående motorbåter (powerboats), min. 50 knop. Det blir felles start og båtene kjører variert løype med en blanding av lange strekk og mer teknisk avanserte svinger. Løypen går både innaskjærs og utaskjærs (offshore). Førstemann i mål vinner. Det gis poeng ned til 12. plass. Offisielt inngår poengene i det såkalte “Leisure boat” segmentet til UIM.
Vannscootermesterskap: Løpet er åpent for alle som kjører vannscooter. Etter felles start kjører man en oppsatt løype i smult farvann og førstemann i mål vinner. Det gis poeng ned til 12. plass. Vannscooterne kjører en kortere løype enn motorbåtene og går kun innaskjærs.
Generelt: Bergen Grand Prix er en del av Bergen Poker Run som arrangeres fra fredag 11. august til søndag 13. august. Alle deltagerne i Bergen Grand Prix er også en del av Bergen Poker Run arrangementet.
Vel møtt!!